Nedavni radovi - ABC web dizajn Beograd:

Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

Dobrodosli!

Potreban vam je web sajt?

Mi ćemo se potruditi da za vas napravimo sajt koji će vam se isplatiti. Smatramo da sajt ne treba da bude trošak, već investicija. Velika većina sajtova ima veoma mali broj posetilaca, te stoga ne ispunjava očekivanja vlasnika u pogledu vraćanja investicije. Sajtovi koje mi pravimo nemaju taj problem, jer našim klijentima uvek napomenemo da će bez optimizacije sajta za pretraživače ili Gugl reklamiranja, njihov sajt biti bez posetilaca, a to nikako nije cilj ni njima, a ni nama. Zato za njih uvek uradimo ili optimizaciju za pretraživače, ili Gugl reklamiranje, a za najambicioznije i jedno i drugo.

Zašto su optimizacija i reklamiranje važni?

Vašu poziciju na Guglu za odgovarajuću reč možemo uporediti sa vašom lokacijom u offline svetu. Prva pozicija na Guglu je ekvivalentna lokaciji u centru grada. Lokal u centru grada poseti mnogo više posetilaca nego lokal na periferiji. Zato je veoma važno da se vaš sajt nalazi na prvoj stranici Gugla za odgovarajuće ključne reči. Na prvu stranicu na Guglu se dolazi upravo optimizacijom i reklamiranjem.

Interesuje vas naš dosadašnji rad?

Na stranici portfolio možete videti sajtove koje smo izradili, optimizovali, ili za koje smo izradili reklamne kampanje. Ovde bismo napomenuli naše rezulate u domenu SEO (Search Engine Optimization) optimizacije:

www.budget.rs

1. strana za frazu rent a car Beograd
1. strana za frazu renta car Beograd
1. strana za frazu rentacar Beograd


www.knjigovodstvenaagencija.rs

1. mesto za frazu knjigovodstvena agencija
1. mesto za frazu knjigovodstvene agencije
2. mesto za frazu knjigovodstvo

www.cityrentacar.rs

1. strana za frazu rent a car Beograd
1. strana za frazu renta car Beograd
1. strana za frazu rentacar Beograd

www.osnivanje-preduzeca.com

1. mesto za frazu osnivanje preduzeca
2. mesto za frazu osnivanje doo
2. mesto za frazu registracija preduzeca

 

Pozovite nas na 064 2366 102 ili nam pošaljite email na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , da zajedno nađemo najbolji način za nastup vaše firme na internetu.