Opcije uplacivanja kredita za Google Adwords

Ovaj tekst smo napisali sa ciljem da se potencijalnim klijentima sto transparentnije predstave mogucnosti ustede prilikom reklamiranja na Googlu, koje proisticu iz nacina placanja reklamiranja.

Postoje 2 opcije placanja Googlu za reklamiranje:

1. da uplacivanja kredita za direktno Googlu, sto je najpovoljniji nacin placanja

Potrebno je da izvadite Internet karticu u Banci Intesa, a uglavnom se moze platiti i Visa Electron karticom. Ukoliko imate Visa Electron karticu, proverite sa svojom bankom da li mozete njom placati preko Interneta. Mi vam napravimo kampanju, vi unesete podatke o vasoj kartici na osnovu naseg uputstva, tako da mi nemamo podatke o vasoj kartici, i u buducnosti nama placate samo nase usluge, a Googlu direktno sa vase kartice placate za kredit na svom Google Adwords nalogu. Zapravo, mi vas obavestimo kada je potrebno povuci sredstva sa kartice, vi nam date odobrenje, i mi uplatimo Googlu direktno sa vaseg Google naloga. Google podatke sa vase kartice snima, i ne prikazuje ih administartoru naloga.

2. da placate nama, tj. agenciji, pa mi Googlu

Postoji i opcija da placate nama, tj. agenciji, pa da agencija placa Googlu. U tom slucaju, ukoliko je agencija u sistemu PDV-a, a vi niste, vi bespotrebno placate PDV, jer ne mozete izvrsiti povracaj PDV-a. Cak i ako mozete izvrsiti povracaj PDV-a, bespotrebno pravite posao svojoj knjigovodstvenoj sluzbi, jer na nacin opisan pod brojem 1 mozete na mnogo laksi nacin resiti ovo pitanje.