Izrada sajtova

 

ABC web dizajn za vas izrađuje sve od jednostavnog statičkog internet sajta do vaše internet prodavnice, sajtova sa sistemima za pretragu, rezervaciju itd. U zavisnosti koliko cesto planirate da menjate sadrzaj svog sajta, potrebno je da se odlucite izmedju klasicnog statickog sajta sa unikatnim dizajnom, ako nemate potrebu za cestim izmenama, ili sajta u CMS-u, koji omogucava lakse menjanje sadrzaja, ali dizajn nije kompletno unikatan, vec je redizajniran templejt. 

U daljem tekstu mozete se informisati o osnovnim pojmovima vezanim za CMS.

Sta je CMS?

CMS (content management system) je sistem zahvaljujući kome veoma jednostavno možete menjati sadržaj svog sajta. Možemo vas obučiti kako da sami menjate sadržaj svog sajta, ili taj posao možete prepustiti nama.

Koje su vase obaveze u procesu izrade sajta?

Potrebno je da osmislite tekstualni sadržaj sajta, da sa nama izaberete odgovarajući templejt za vaš sajt, da zajedno osmislimo kako će vaš sajt da izgleda - koje boje želite, gde da bude vaš logo, kontakt podaci...

Sta je templejt?

Templejt je šablon za izradu web sajta. Zahvaljujući templejtu izrada sajta postaje značajno brža, a samim tim i jeftinija za vas.

Primere templejtova možete videti nas sledećim stranicama:

http://www.templatemonster.com/demo/36858.html

http://www.templatemonster.com/demo/35808.html

http://www.templatemonster.com/demo/34241.html

http://www.templatemonster.com/demo/33935.html

http://www.templatemonster.com/demo/32822.html

Zapravo templejt možete shvatiti kao okvir za izradu vašeg sajta. Naš posao je da templejt prilagodimo vašim željama.

Postoje besplatni templejtovi i templejtovi koji se plaćaju, tkz. premium templejtovi. Cene templejtova se kreću od oko 40-60 eura za statičke sajtove, do 100-120 eura za internet prodavnice. U našem cenovniku šabloni nisu uračunati u cenu.

Kako cemo dovesti posetioce na vas sajt?

Najveći broj posetilaca sajta dolazi sa internet pretraživača Google. Postoje dva načina generisanja posetilaca sa Googla - SEO optimizacija i Google reklamiranje - Adwords. Pogledajte više o SEO optimizaciji i Google reklamiranju.